El regidor de Comerç, Octavio Seva ha acompanyat a un jurat compost per Tomás Mazón, Director de la Càtedra d’Estudis Turístics ‘Pedro Zaragoza’ de la Universitat d’Alacant, Cecilio González, Sumiller de l’Escola de Tastos d’Alacant, Marc Audibert, Xef de l’Escola de Cuina La Font, Josetxu Teruel Formador, GVA Cdt Alacant Cuina i emprenedor amb el Projecte de Foodtruck LA PICADORA, i Mariano Torres, director del Sant Comunicació, empresa dedicada al Màrqueting i Comunicació especialitzada en el Sector Turístic, cinc experts gastronòmics, que després de degustar més de 35 tapes de gran qualitat, han triat la tapa guanyadora. El premi ha recaigut en la tapa presentada pel Bar la Cova de Sant Joan.
Tapa guanyadora
Ametlat de Botifarra i Poma.
Poma verda pochada amb mantega amb un polsim de canella, botifarra de ceba, arrebossada amb ametla garrapiñada, sobre una tosta amb melmelada de tomàquet.