Es busca fomentar la creativitat, imaginació i afermar una bona autoestima, perquè realitzen amb èxit els seus collarets, polseres, pendents, etc… i ressorgeix d’aquesta manera el sentiment de sentir-se útil i orgullós/a del treball realitzat.

Es pren el ball com un mitjà per a millorar la salut en tots els nivells: físic, mental, emocional i social. És el llenguatge corporal que ens ajuda a expressar el que no
diem amb les paraules.

Es treballen ritmes, entonació, lectura de notes i també audicions de música. Tot això de manera progressiva i atenent els ritmes
d’aprenentatge de cadascun/a.

Es treballa la pintura a l’oli. Mitjançant la realització del taller es milloren capacitats físiques, cognitives i psicològiques. I al seu torn es potencien habilitats com ara la creativitat, l’autoestima, la relaxació i les relacions socials.

Es tracta d’una disciplina a través de la qual podem dirigir la nostra energia vital per a mantindre el nostre cos sa ximple físic i mental com espiritualment.

L’objectiu és promoure un envelliment actiu fomentant l’autonomia funcional i la qualitat de vida en grup. Mitjançant la realització d’exercici físic adaptat a les següents patologies i estats de salut.

En el taller es promociona la cultura general i formació dels nostres majors, alhora,
de reforçar la seua autoestima, integració social i l’envelliment actiu. Les sessions inclouen fitxes d’estimulació cognitiva (càlcul, llenguatge, memòria, etc…).


En el taller es fomenta la creativitat, la imaginació, la destresa plàstica i l’expressió a través de diversos materials. A través d’aquesta activitat es fomenta la reparació o fabricació de coses per una
mateix/a, és una alternativa a l’entreteniment i al mateix temps una via per a continuar aprenent noves tècniques. S’utilitzen caixes, pots, pintures, etc…

Se’ls proporciona un ambient en el qual puguen anar aprenent i practicant l’ús de noves tecnologies com per exemple: aplicacions d’Internet, ús de correu electrònic i l’accés en línia a recursos d’informació. L’objectiu primordial és obtindre coneixements sobre noves tecnologies i posar-les en pràctica, per a així afavorir noves vies de contacte social i estar molt més en contacte amb els seus familiars i persones més pròximes.

Es dona
conéixer diferents estils de balls (bachata, salsa, pasdobles i chachachá entre altres). El taller té dues modalitats: individual i en parelles. En totes dues categories, es promou el respecte i s’obtenen beneficis físics, psíquics i socials.

Es realitza una labor molt més allà que sembrar, regar i collir. S’ofereix un espai en el qual es comparteixen coneixements, es relacionen amb el medi ambient, , aprenen, ensenyen, , exerciten la ment, el cos,
creen amistats, redueixen la contaminació, produeixen les seues llavors, recuperen varietats agrícoles locals, generen biodiversitat i el més important és que sorgeix un gaudi per la naturalesa urbana.

És un programa que se centra en l’estimulació cognitiva global, en el qual es treballen diverses àrees del nostre cervell: l’atenció, memòria de treball, la velocitat de processament, el raonament abstracte, etc…Sempre augmentant de manera gradual el nivell de dificultat de les activitats.

És una disciplina que busca la unió entre cos i ment. No consisteix solament a fer unes postures, és més aviat un estil de vida per a sanar, cuidar i enfortir cos i ment. I tot això a través d’asanas (postures), de la respiració i de la meditació.

En el taller es facilitarà un ambient de lectura, de conversa i d’escriptura. L’objectiu principal és poder expressar lliurement els seus pensaments, idees i emocions i promoure d’aquesta manera una bona salut física i mental, millorant així la qualitat de vida.